Om Sions Wil - verbonden in belijden

Nieuwsoverzicht

Om Sions Wil vernieuwd.

Het gezinsmagazine Om Sions Wil zal vanaf 1 maart in vernieuwde vorm verschijnen. een aantal bestaande rubrieken verschijnen ook in de nieuwe uitgave, daarnaast verschijnen er nieuwe onderdelen in ons blad.

Ook zullen een aantal rubrieken uit het in januari 2019 opgeheven blad 'Kompas' in Om Sions Wil verschijnen zodat ons blad door alle leeftijden gelezen kan worden.

verder lezen

Uitbreiding Jouw Kompas APP

Gebruikt u de gratis Jouw Kompas APP al? Via een app op uw smartphone of tablet stuurt Kompas dagelijks een heldere en praktische Bijbeloverdenking. Om Sions Wil werkt aan de doorontwikkeling van de app.

verder lezen
Online BLOKJES aanleveren mogelijk

Online BLOKJES aanleveren mogelijk

Voortaan is het mogelijk om via internet BLOKJES door te geven. Blokjes zijn ideaal voor het vermelden van familieberichten, aanbiedingen, vakanties, activiteiten, e.d. in Om Sions Wil.

verder lezen

Om Sions Wil vernieuwt de website

Vanaf 20 okober heeft uitgeverij Om Sions Wil de website van het gelijknamige blad vernieuwd. Door nieuwe mogelijkheden en het uitbreiden van de producten van de uitgeverij was Om Sions genoodzaakt om de website vernieuwen. Tevens zijn de websites van onze beide bladen nu volledig met elkaar geintegreerd en heeft onze webshop een prominente plaats gekregen.

verder lezen

Jouw Kompas App passeert de ruim 2500 dagelijkse gebruikers

De populaire app 'Jouw Kompas' is in ruim 3 maanden de ruim 2500 dagelijkse  gebruikers gepasseerd. Onder reformatorische jongeren wordt de app breed gebruikt. Uitgeverij Om Sions Wil geeft aan door het grote gebruik verblijd te zijn en is inmiddels bezig met de uitbreiding van de mogelijkheden die de app biedt.

verder lezen

Uitgeverij Om Sions Wil lanceert mobiele app

Eind oktober 2016 lanceert uitgeverij Om Sions Wil de 'jouw kompas' app.  Deze app, die fungeert als digitaal dagboek voor mobiel en tablet, stuurt elke dag een korte overdenking naar de gebruiker. De gebruiker kan de overdenking doorsturen via diverse sociale media.  Diverse predikanten uit de gereformeerde gezindte werken mee aan deze app. 

De app is gratis te downloaden via jouwkompas.nu of via de app stores.

verder lezen
Catalogus

Catalogus

Download hier de catalogus 2019-2020!

Download
Abonnement
€ 9,95

Abonnement

Actie: Proefabonnement 2 maanden!

Meer informatie

Ontvang onze nieuwsbrief